förlåt.

Jag finns inte där vid din sida.
Jag har inte ens försökt ta kontakt.
Jag är självisk och drar ihop mig.
Jag försöker bara undvika allt som har med det att göra.
Jag vill inte tro det är sant.
Jag vill att allt ska vara bra.
Att du är här hos mig och jag är här hos dig.
Du vet att du betyder för mig, som hela världen.

Men får jag fråga dig en sak, var var du när jag behövde dig som mest?
Det är väl helt samma situation nu.

Jag vill ta det där samtalet.
Men gissa vad?
Jag är för feg.
Jag klarar det inte.
Jenny and Blair Picojoj vad tiden går.

det var den dagen då! Gillade den sagolika trädgården :)
Dagen har gått helt ubersnabbt iväg. Hela veckan, eller förra veckan! Fast nu har ju redan halva veckan av denna vecka gått. alltså jag blir helt råddig. :O
NÄST SISTA SKOLDAGEN IMORGON! om man ens kan kalla det skoldag.

projektet brb.

festival

klicka på bilden så ser ni några till bilder.whats up?

gör sig redo för photoshooten! Fint väder vilken tur :)
sen på kvällen borde man kanske ta och dra sig i nacken och göra en redovisning för projektet.

jag är så duktig

började idag med projektarbetet! Skrapa den gamla målfärgen bort, måla nytt på.
Ni gissar säkert hur duktig jag var, jobbade heeeeeela dagen. Eller så gjorde jag något helt annat. okej.
Kom på att jag blev busted på denna bild;
kolla vänstra hörnet. en röd fläck?

Vem där?

Jag bara kollade runt på iltasanomat. och oj där dök jag upp.
Sen kollade jag lite mer på internet och plötsligt var jag överallt. ojojoj säger jag bara.
jag bara..:
hej va snygg bil! nejmen.. är inte detdär...?


haha eller huhu?

Ja, nu let's talk about Saturday! Nej jag pratar, du lyssnar. ok?
jfasklsak.

Åkte till sommarstugan för några timmar bara, tänkte att jag behövde komma lite bort. Det var ju inte världens bästa väder, men kul sällskap iallafall.. trodde jag. haha, skoja bara. Visst hade vi kul.
Det var alltså jag, maddu, janne och matilda som vanligt. Gossarna arbetade medan vi gjorde lite middag (brax som janne fångat) oh vad intressant. Det var iallafall ett snyggt jobb de gjort, renoverar bastun!
Jaja men till det mindre roliga, när jag åkte med bustern till stugan då, skulle jag ofc få en minnesvärd resa. Janne satte gasen i botten(eller vad det heter på en båt) det var full motvind och vågorna större än tsunamivågor ju. (nästan)
Matilda; Håll i dig sen.
Jag; jaja.......... jag har nog åkt båt förr.
Janne; men inte med mig som kör ;-)

jag bara skrattade och fattade inget.
ojnej jag såg vågorna. Macko skrek, jag skrek ännu hårdare. Jag flög ner och upp och ner och upp. Jag tog i stången för att inte flyga i vattnet. Ajfan min röv! Det var ju inte världens mjukaste att landa på dedär bänkarna.
Hemvägen var minst lika pain, jag har blåmärken på hela jävla rumpan. hahaha, men gud så jag skrattade. Jag tänkte seriöst kissa på mig, till slut låg jag ner på golvet och höll i bänken för att inte slå rumpan. Men det blev bara värre.
Det gjorde så ont att jag inte kände smärtan, jag bara skrattade.
Nu efter ser jag ju resultatet, men haha vad kul det var. Bättre än gröna lund! Ska tipsa dem om detta!I feel so happy when I am playing this shit.

Vi vann vi vann vi vann! Jag spelade ju inte så mycket men den tiden jag spelade gav jag 100%.
I love this hobby.
Tumblr_llqxe0cxtt1qzbcqko1_500_large

Dammatch -->

tur att inte macko/maddu/janne smittade mig med sin magsjuka. De har tydligen alla det.
Önska lycka till så ska jag ut på plan o göra mål ;-) !
btw. tror det är första matchen jag spelar på denna lerigaljuvliga pajbackaplan.
p.s det regnar ljuvligt

Hej

jag heter amanda och har blåmärken överallt (mest på rumpan ju) :(
berättar noggrannare imorgon.
skrattar bäst som skrattar sist!


Bästa dagen i mitt liv?

När jag kom till finland för första gången på 5 månader.
Läs detta så kommer ni ihåg;

FINLAND

Fredagen var den bästa dagen i mitt liv. Jag satte mig i bilen, när jag stigit av Viking Line, jag drog in luft i lungorna, kollade på fina Åbo och svalde högljutt. Jag hade huvudet genom fönstret hela vägen, typ vinkade  dumt till alla personer som gick förbi, de bara "mitä vittua?". Hela vägen hem bet jag mig i läppen, för att inte bryta ut. Pappa märkte väl inget, hoppa jag, jag var bara för glad för att det kunde vara sant. Min kropp trodde jag skulle bli där föralltid. När vi väl var hemma, jag steg ur bilen, grät, typ darrade och kollade på vår fina stora gård.. det var sommar.. senast jag varit hemma var i april?.. gud. 
Mina ögon fastnade på en enda sak, eller ska jag kalla henne person, hon beter sig som en. Agda. Min hund, hon bara satt där uppe vid vårt hus, jag gick långsamt framåt. Agda började skälla, morra, jag grät ännu mera, jag var rädd att hon inte skulle känna igen mig. Jag bara gick närmare och närmare, agda nästan började backa. Jag försökte prata med henne, hon gav mig inte en chans. Sen satte jag mig ner och bara grät ut som någon jävla bebis, det var då hon kom.. hon närmade sig mig försiktigt och luktade på mig. Då fick hon typ någon "kohtaus" och sprang runt i hela gården som ett tokigt vildsvin typ. Hon hade världens största leende(jag lovar) och sprang till mig, hoppade på mig och slickade mig i hela ansiktet. Sedan började hon skaka, gråta och visste inte hur hon skulle vara, jag bara kamade henne hårt. Och så satt vi där i typ en timma och bara gosades. Jag gick framåt, min familj kom.. kramar..osvosvosv.
Jag gick in, bröt ihop igen, kollade i hela huset.. det var så jävla fint. Finare än vad jag kom ihåg. Jag gick upp till mitt rum.. det var nästan det svåraste. Det var helt annorlunda.. mamma hade städat det så fint.. jag älskade det. Allt var perfekt. Mitt eget lilla rum, det jag brukade vara ensam i, spela gitarr för mig själv eller vad som hälst, det var bar mittmittmitt. Något jag saknat alldeles för mycket, egen tid. Någonstans att gå och få vara ifred när man är lite nere, eller bara inte orkar umgås. Jag tog fram min elgitarr och började spela, oh vad jag längtat efter att dra fingrarna över strängarna..bara höra på den underbara musiken av Metallicas låt; Don't cry, som passade ganska bra in. Jag tog ett djupt andetag och gick till balkongen, solen lyste på mig, som om allt vore planerat. Jag ville bara sola och njuta, det gjorde jag..men efter 5 minuter var jag ihjälsvettig och det var dags för scandishaken(energidryck) inget jag föredrar. Det var mat ännu oftare,tiden gick ju så snabbt.. jag hann intens blinka så var det mat igen, inte för jag har emot mat, jag älskar mat, men det är överdrivet ofta och mycket. Hungern hinner intens komma, men iallafall ingen förstår mig ju, alla tror väl "detdär är vad alla anorexi-barn gnäller om" jag som intens har någon fucking ätstörning. Anyway, dagen gick snabbt, jag var i "vår" strand och badade med min bästa vän Myyri, ni känner väl henne? lol. Jag pratade med henne i flera timmar, gud vad jag saknat henne. Tiden gick.. tiden gick.. Sen skulle Myyri på träning, vi var före i butiken och köpte mat till kvällen, jag följde med henne till träningen med damerna för en stund och där blev det en chock.. Alla mina kompisar, tränaren, fotbollen...och allt. Jag blev helt förvirrad och fick en massa kramar, sen kom tårarna i ögonen och jag insåg hur mycket jag egentligen saknat dem och fotbollen, kommer jag aldrig få spela igen? Det är som om jag vore lam, inte kunde röra på mig.. aldrig mera. Nej, jag ska inte ge upp hoppet, jag ska fortsätta där jag blev och bli ännu bättre, fast jag kanske inte kommer ihåg något eller kanske inte klarar det mera, men det är verkligen värt ett försök eller hur? Jag var där bara typ 30 minuter och så var det dags för mat igen.
Jag var med min familj resten av dagen och farmor och farfar hälsade på med bullar. Sen var det dags för party, med temat: Babysar(som jag och myri smått grälat om i flera timmar) "Vad ska vi ha för tema? Färg? Emo? Hippie? Army? Sjörövare? disney? öh. Sen gav vi upp och tog fram min docka, babyborn." Jag kastade på mig typ mangakläder och sminkade mig överdrivet, tog en stor turkos rosett i håret och satt håret i två toffsar. Jag tog med min Linns present(hon skulle fylla år på lördag) och hoppade över staket..gick framåt..fast jag ville bara rusa in och springa och krama alla. Jag steg in, myyri var cute as button och bjöd mig in. Jag lade filmer,godiset på bordet och gick med bultande hjärta upp till hennes rum. Där var de.. alla mina bästa vänner. Uuvi,Verro,Linn,Ronja,Laukki,Emmy,Jutta och ofc Myrika. Det fattades några men nästa gång, jag lovar älsklingar. Jag kramade dem, lite lätt jag var så förvirrad ännu.. fastän jag sett några av dem på träningen, men de alla stod där framför mig.. som jag inte sett på flera månader,veckor,dagar,dygn. Resten av kvällen/natten såg vi på film, spelade alias, pratade, berättade historier, spelade sanning eller konsekvens, åt, skrattade, fotade och bara hade det bäst! Veronica hittade på konkan till mig; att klä ut sig till Pink Panter, åka på Uuvis scooter genom hela centrum. Vingla med svansen, skrika och bara vara en tokig idiot. Polisen körde efter oss, men det var livet, det var värt allting, jag tappade peruken som var på hjälmen också.. tack och lov att jag hittade den(lite smutsig) för det var ju en ganska dyr...(myyris egen). Polisen körde över den btw, alla folk trodde väl vi var fulla eller nått. Vi hade kul, fan bästa tiden någonsin. Aldrig skrattat såhär, har faktiskt inte skrattat på en lång tid... tack vänner, jag älskar er, ni gör mitt liv värt att leva!Om ni årkade läsa min korta text om Fredagen i Finland, är jag stolt.
kram Mando.

ThePinkPanther29.gif Pink Panther scooter image by de_an_me

taget från tidigare inlägg @mandoalamyyri
Det var samma dag som jag sade; oj.. missade jag sirenbuskarna? De som är så fina.
idag har de redan börjat blomma. Jag ska beundra dem dag för dag. <3

bad memories

sån dag.
skit dag.
äcklig dag.
dåliga tankar.
men nu;
Början på ett nytt liv.
glöm förra året.
jag kom på 2947895 saker som jag får göra nu och inte kunde göra förra sommarn.
jag är fri. fri som en fågel.

Snyft.

Här sökte man överallt i huset efter godis, men det ända man hittade var choklad,choklad,choklad.
Jag som hatar choklad. :(
Haha, sen tröstade jag mig själv med att äta chokladen. Bara för att jag inte hade ork/pengar att gå till butiken.
oj nu var den plattan gone forever. (sorry mamma)

favoritbloggare?

jag har jättemånga favoritbloggare.
Följer mina kompisars bloggar dagligen. Fast jag vet det mesta om dem, är det ändå kul och det känns som om man får veta mera hur de tänker egentligen. tex. Linn
Sen läser jag inte typ alla toppbloggare som kissie, dessie, kenza, foki osv.
Ingen aning varför. De intresserar mig väl inte.
Modebloggar är jag inte heller så intresserad av. De bara "oh gud vad snygga kläder jag har nu ska jag visa upp dem för hela världen". Har lovat mig själv att aldrig låta denna blogg bli till en modeblogg, fast jag lägger hur många som hälst "dagens outfit" bilder.
Men mina favoriter är mera okända som tex.
Olsen anonymous
Amanda Berg
Bläck för den sockersöta

alright torsdag !

Vill ni höra om min dag? nej men va trevligt.
Vaknade. Slänga ut sakerna från mormor och plocka lite skräp hem till sig själv. Flytta mormor till ett åldringshem, yay äntligen får hon hjälp. Det tog ca. 5 h, sen hade jag bråttom hem. Hemvägen var vääääldigt lång. Jag han skrika, sjunga, höra på musik, prata flera samtal i telefonen, humörsvängningar osv. Men väl framme slängde i mig mat och iväg på match! Gissa vad, vi vann ;-) och jag var på g hela matchen. Världens energi liksom! Woho.
Nu e man lite eller myycket slut i benen och här sitter jag med munnen full med nötter.
Imorgon blir det sova länge, sen får vi si lite planerna. Skulle sitta skönt med att åka till sommarstugan? ;)


thats my number. <3

coca cola karl.


en ny coca cola sort. dock light, som jag inte är så förtjust i än, men vem vet om carl lyckats denna gång!

Vi alla har dåliga dagar.

Som när jag påminns av mina dagar i sjukhuset.

eller när jag vaknar en morgon och tror att jag fortfarande är fängslad och funderar på hur jag ska slippa bli fri?
så fortsätter hela dagen med att jag tror jag är skelettet ännu och bara kastar i mig allt jag ser.
..eller bara skit dagar där man inte orkar prata med varken sina bästa kompisar eller familj, man vill bara sitta hemma och se på en film.
en dag man skulle när som hälst kunna bryta ut. Få alla tankar bort.
eller en helt vanlig dag.. bara man misslyckas med allt? Precis allt. Känns det som, det är egentligen bara tankar som tar över. Men ni känner igen er, huh?


keep on smiling.

ledigt!

oh va skönt. Jag vaknade nyss, sittet här o bloggar och äter stor o god morgonmål. Inte ofta man har tid med att laga det lite extra lyxigt, hah.
Nu har vi alltså projektvecka, jag ska måla & reparera gamla trädgårdsmöbler som stolar och gungan osv.
Får se hur det går till.
Ingen stress iallafall, bara om projektledaren kommer imorgon. :O borde sätta igång. Hejdå.
nä. Vi tar det lite senare idag..

 


Bra skit!

Här sitter man med goodgood feeling. Ingen som har lust att springa ett varv maraton? ;)
Kom nyss från träningen, fan va skönt. Fast nu har jag hela veckan fullt upp med program. Mest fotboll men det är ju en del av mitt liv så. <3 Men ofc, när det blir fint väder lite ligga och lata sig i "parken". HAHA.
Anyway. Vem delar ni halvhjärta med?
Jag har massor med kompishalsband/armband.
Bro-Der med Ronja.
Flera best-friend med myyri.
Topias av toppu.
Best friend med Tia.
En delfin av Melinda.
osv.
Fast jag använder faktiskt ingen dagligen. Jag tycker det är faktiskt löjligt och dumt att bära ett halsband som ska visa sitt kompisförhållande? och att ta bort det såfort det är över. Nja, inte riktigt min stil. Ifall jag ska bära något av en kompis, ska det innehålla ett minne och vara betydelsefullt. Som tex, ett lyckohalsband jag fick av Farmor.

Gamla händer behöver vård.

Jag glömde vara perfektionist, så jag sktutade nagel till nagel med lite färg här o där. Jag gillar stilen ändå!
jaja. Nu ska man lagas färdig för träning! Skönt med lite uppiggande, har annors sovit hela dagen. För dedär dumma myggornas skull. Tack myggorna tack! Jag ska störa er i himlen också.

mitt teckningsprojekt

färdigt! tavla 50 x 70 cm. Se större bild här; sashin.
FOTOGRAF,REDIGERARE,MODELL; JAG.
lots of laughs.

Sommarväder

alltså dehär börjar ju seriöst bli en fotoblogg. Jag orkar typ inte mer skriva bara lägga upp bilder. Fast det kanske är roligare? Eller det är ju olika, andra gillar att läsa andra inte.
Iallafall var jag i sommarstugan idag, det var helt sjukt varmt! Fast vinden var skön fläkt :)
Hunden njöt nog mest.
När ja kom hem överraskade mamma oss med godgod middag! Nypotatis, gravad lax, nuggets, sparris, ceasarsallad, ägg, potatissallad, bearnesås och annat gott plockmat. Mums! Nu är man så mätt så man knappt kan gå, haha.

ohja

skulle gärna spendera dagen med de underbara stolarna. Men man "dör" ju efter 10 minuter!
Jag solade en halvtimme och jag var svettigare än om jag hade sprungit maraton?
Vafan gnäller jag för, solen är underbar!


dags för domedagen! lite osäker pådethär va.

Jag njuter över varje sekund jag lever.

mina favoritsmycken just nu.

fågeln <3 jag fick av Linda & Patrik. (som jag har som ring och halsband också, men drömmer om örhängen fortfarande.) Eller.. vänta lite, kanske jag blir som den tokiga fågelkvinnan då? ja.öh.nejtack.
Nitklockan <3 jag fick av mina kära systrar.

TACKTACKTACK. Kan fortsätta så en evighet.
Hur visste ni?

Not much.

Inte mycket att berätta.
Imorgon eller rättare sagt idag (klockan är ju 00:24) ska jag chilla med heidi.
Vad som hälst kan hända, såna dagar gillar jag. Woho!
här är min söta underbara skitiga vän. <3
btw. idag har jag fotat massor och dessutom fått mitt konstprojekt klart! Vill ni se hur det blev? ;-)

You had your change.

Tumblr_ll9y2donzv1qj065bo1_500_largeTumblr_llel38xglp1qadhwdo1_500_large
Everythingschanged_large
1090560-7-1303575024732_large
Tumblr_lk0gy0ipiy1qgi35zo1_500_large
Tumblr_lk892af9cd1qzmhwmo1_500_large
Tumblr_le3q2c19yh1qbvxwmo1_500_large
Bb2b353d0071214efb7932a862ecbca2_large
Tumblr_lkjhe86uec1qeew2bo1_500_large
K+conversation_large
123615179_full,r,470x470_large
@google.

You are such a dreamer.

Är jag den enda som inte får sömn inatt?

Bastu

ah. Just Relax.
Sauna here I come.Happiest girl in the world.

Jippie! 6-1 vann vi, jag gjorde två mål och passade flera stycken. Great teamwork!
Det var på tiden att lyckas, haha. Såhär glad är jag, som totoro;
han är bara för söt. <3
Imorgon blir det av till helsingfors med skolan! Museum, picknik, shopping, sveaborg, chill osv. Hoppas det blir fint väder bara! :-)

Typ sista gemensamma sak vi alla 9:or gör? sorligt. nästan.

Dags för provläsning?

Hmm.. vilken skulle ni välja?
Jag tror jag måste testa alla. ;D Fast jag första är ju redan slut. oj.

TULIMME VOITTAMAAN

Vad var det jag sa? ;-)
SUOMI VEI VOITON KOTIIN!

Jag lovade er visst bastu & öl... Har jag lovat håller jag det.


GRATTIS FINLAND, JAG ÄR SÅ STOLT MEDBORGARE :D

Presenter från USA!tack kusinen min :-)
Kan inte vänta tills jag slipper till Usa och shoppa ;)

Im ready!

Projektet klart, ni får se det sen när jag lämnat in det. SHH före det. ;-)

Lahti del 3

alla var så himla söta/fina/snygga/tuffa..
..MEN GISSA VILKEN JAG BLEV KÄR I....?

Ja. Den svarta. Den coola. Den utstående. Den sportiga. Den splitternya. Den glänsiga. Den... porschen. <3

SUOMI!

dagen gick snabbt förbi, varit ute med myyri på morgonen, sedan var det fotografering time! Lite på projektet (ett projekt i teckningen som ska handla om frihet) och lilla bebisen elias. Han var ju född som modell! Fast grät kanske lite för mycket bara, haha. :) Sen köpte vi god mat och grillade hela familjen, jag heidi och myyri var på mattastöd (känner mig allmän nörd nu) om man inte räknar med hälsokunskap provet som jag glömt läsa på eller egentligen bara skippat och skyllt på att jag har annat att göra som just nu, kolla på FINLAND-SVERIGE!
ohmygosh. Vem vinner tror ni?
Jag har svårt att ens tvivla på att Finland inte vinner. De bara måste göra det!
Bastu + Öl bjuder jag på ifall vi vinner!

Morjens.

Idag var det dammatch på g, i esbo. Kul att vara med laget fast man inte fick så mycket speltid, next time?
Vi spelade mot gamla gummor, typ ynkelryggar utan bh:n. Det var roligt att skratta till dem, sen låg de på marken och gnällde över hur ont de hade.
Nu sitter jag här och smygäter kvällens godis, som skulle ätas med eurovisionen. Men knappast märker dem om jag tar liite. ;)

GODISBOX 700g FÖR BARA 5 EURO!
Äh. Tror jag ska ringa några samtal och gå ut med kompisarna, jag har ju inget liv här hemma, haha.

Lahti del 2


my honey<3

fredagen den 13: de

Otur? Knappast. Dagen var perfekt!
- 10 i huslig ekonomi arbetet (min första lägenhet) JAG?! 10!? Ja, wow.
- Shoppat nya kläder. <3
- Finland vann Ryssland!
- Varit på någon slags modeshow, träffat nytt folk igen!
- Chillat med Heidi & Myyri.
- Godistroll
Fast modersmålsprovet gick väl lite mer åt oturen..........!
haha.
Friday the 13th
isn't that true? ;)

I SHOULD...

Jag borde städa mitt rum.
Jag borde läsa på prov.
Jag borde göra mitt projekt.
Jag borde göra läxor.
Jag borde gå ut med hunden.
Jag borde uppdatera mera i bloggen.
Jag borde ringa dig.
Jag borde gå till duschen.
Jag borde gå till butiken.
Jag borde göra så.......mycket.
Men det ända jag orkar med just nu är att hämta något gott att äta och lyssna på musik. <3

visst är vi söta :)

Lahti del 1

Vi kom fram till lahti, fick lite skjuts av finfin jaguar!
glad tjej.
gänget från vänster; designaren(janina),anni, jag och josefine.
lite studiobilder, det var temat 60-tal. Designat av Janina Nylund.
Italiensk restourang på kvällen!

Elias

Nu snabbt före skolan får jag träffa mitt lilla gudbarn :-) !Borta bra men hemma bäst!

Har haft ett datorfritt veckoslut. Jag är helt slut, fast egentligen var det ett väldigt avslappnande veckoslut!
Ingen stress, det var så härligt.. Nya vänner osv!
Berättar mer med bilder senare.
ah, justde! Tog just ett dopp i det kalla havet, klarar inte av denhär värmen än haha. Medan alla har solat, har jag suttit inne. :OMando goes to lahti

För hela veckoslutet :o
undrar hur det kommer gå..stressdag 4

Torsdag; Urvalsprovet, Skola, match, sova.
Reslutat; är det bara jag som blandar med dagarna? hänger inte med. trodde det var tisdag.
Försovde mig, mindre förskyld(tack vare lökmjölken ush), hann just in time till skolan (gjorde läxan i bilen), 2 h volleyboll 2h modersmål, jippie hem och göra ordning för match. Start 14.30 --> hem typ 23.00 ?
Skippade urvalsprovet, ansöker till pargas istället. Dels för jag inte hann öva på någon sång, dels för att jag inte orkar stiga upp 7 varje morgon? Dels för att jag inte vet vad jag vill mera.
HEJDÅ NU MATCH PÅ G. RONJA IS HERE AND WE'RE GETTING READY FOR THE PARTY IN THE BUS.

stressdag 3

Onsdag; skola, öva på sånger, öva till urvalsprovet, konsert, träning, hem.
Reslutat; halvdöd på morgonen men tvingade mig till skolan, sovde, konsert i skolan, hem, försöka göra läxor men somnade osv. Skippade träningen så jag inte blir mera förskyld!stressdag 2

TISDAG; prov, öva till sökningen av gymnasium, rita tatueringar, städa i kaarina, ta det lungt.
Resultat; Engelska föredraget gick helt förfärligt skit, men de verkade gilla sushi! Kom hem, somnade och iväg till kaarina --->
dagens outfit, yo.

stressdag nr 1

Måndag; Åbo, mummi, träning, laga sushi, engelska föredrag och prov.
resultat; Kom hem halv 7, träning 7. Hem halv 9, duscha laga sushi. Kolla på match. Somnade + glömde skolan.
shortsen jag äntligen köpte<3 :

PERUS MANDO

"I AM SO HAPPY RIGHT NOW!"
"AND I HAVE CANDY AND YOU DONT!"

Vappu

E-skolning, se på männens träning i ösregnet, blev smått förskyld, drogat halstabletter och té, chillat med mackos kompisar, tog bussen till åbo träffade några finnar på vägen, fira valborg, bussen hem, träffade på massor med fol(sorry för dem som mötte min ilska början av kvällen osv), låg och kramade myyri i flera timmar, blev smutsig, träffade mera roligt folk, världens bästa vappu faktiskt. Ni som inte förstod, jag och myyri var inte drogade.. vi hade bara saknat varandra "lite grann".. ---->Sova till myyri med ika.

Sorry, kameran har börjat strejka, spec på allmänna platser.


Vaknade vid kl. 10, roligt hittade en fin sak ronja gjort till mig(!!!):D, halsen uppsvullen och klump i halsen kunde knappt svälja, vi sola och prata lite, kollade på sämsta paris hiltons program, försökt öva på biologi provet men det kom fram att jag har ingen chans att lära mig så mycket på en dag(så gav upp), datorn(facebook några timmar), men så fick jag tag i mig och började på religionsarbetet på powerpoint, somnade nästan hallvägs(klart nu iaf!), ska börja på engelska och tecknings arbetet, fast nu först ta en paus och gå och bada bastu (oh vad skönt!).
1 maj = spenderat framför datorn.


Igår var det en kramdag.....

Tumblr_lk0ei6bele1qb6jeto1_500_largeTumblr_lj95x6fee11qedgz1o1_500_large

.......Dessa kramar glömmer jag ALDRIG.

RSS 2.0