woho!

En liten sak kan rädda dagen.
Här har jag luggit sjuk eller småsjuk och extra lat. Fast det är rätt många i vår familj som är förskylda just nu..
iallafall så fick jag ett jätteöverraskande samtal av min agentur och vi ska träffas & fotas och planera ett uppdrag på fredag. Så på fredag blir det av till helsingfors!
20090522201209_large
Gud jag är nervös, hoppas det går bra.

tack rara syster!

Frida gav mig denna blogaward!

7 små onödiga faktan ni så gärna vill läsa om mig.

1. Jag lärde mig kramas på 9:an, ja, det är sant, fråga mina vänner. Min syster hade samma problem. Jag hade fobi för kramar helt enkelt.

2. Har väldigt svårt att koncentrera mig, tex. om jag och mina kompisar är ute och fryser kan jag inte prata förrän jag slappnat av och är inomhus. Eller typ om någon stör mig då jag försöker riktigt koncentrera mig, det går bara helt enkelt inte att göra två saker på samma gång. Pojke?

3. Jag klarar inte av småa, smala rum eller platser, jag känner mig instängd.. i en bur. ett fängelse. jag får trauma.

4. Musik är typ mitt lyckopiller, det ger en extra kick i mitt liv. Jag skulle aldrig ha klarat mig i dessa dagar utan musiken, du glädjer varje sekund av mitt liv. Jag blir faktiskt såå arg om jag inte får lyssna på radio när jag åker bil. Jag klarar helt enkelt inte av det!!

5. Då jag var liten(okej mindre än vad jag var nu) åt jag typ bara tortilla, med hese-mayonnaise(den röda nivet) varje dag, varje julafton, varje helg, varje fest. Och så pappas semlor såklart, de ljusa stora bröden med extra mycket ost och gurka.

6. Bloggen jag följer mest är... hemlig. :o Jag kikar den varje dag fast personen inte uppdaterar, och fastän jag vet att hon/han kommer inte att göra det, kikar jag in igen.

7. Jag älskar att lukta på en tobaksask. Okej, tänk inte att jag är knäpp nu, men jag älskar lukten av oanvända cigaretter. Men fyfan vad jag hatar röken. Det är därför jag inte röker. somsagt.

Jag ger awarden vidare till... Ronja, Laura K, Laura L, Adi, Sanny och Melinda!

den delen.

Det finns en liten del i alla människor som vi inte kan ta på. En liten del som gör oss starkare. Modigare. Bättre.

Det finns något, djupt inne i oss alla, som brinner. En liten del av oss som glöder och sprakar. Något som får oss att tro på något mer än det vi kan se. Något högre. Något vackrare och mer oskuldsfullt. Som att godheten kan segra över allt, att mirakel kan komma från de mest oväntade håll och att livet är mer än bara betong och glas. Att människor är mer än kött och blod. Att det finns något annat. Något större. Något som enar oss alla, från alla världens hörn, på ett sätt som går långt förbi det våra ögon eller öron någonsin kan uppfatta.

Något djupt därinne. Något själsligt. Något oövervinneligt. Något ingen vetenskap kan röra eller bevisa. Något ingen, inte ens om de fängslar oss eller dödar oss, kan ta ifrån oss.

Det finns en liten del i alla människor som tror på den yttersta skönheten och den mest vidunderliga magin. Något som sjunger i våra hjärtan. Som får oss att slåss för det som är rätt och att gå utan fruktan mot ondskan. Som spränger våra gränser. Som lyfter oss långt bortom allt vi trodde var möjligt.

Den delen.


grattis finaste laura!!!!

OMG IDAG ÄR DIN DAG, SYND HADE VELAT GÅ FÖRBI DIG OCH BARA KRAMA DIG MEN JAG GÖR DET PÅ LÖRDAG ISTÄLLET PUSS ÄT MYCKET TÅRTA OCH ÖPPNA MASSOR MED PAKET IDAG! <3<3<3

dagens citat.

"Jag vet hur tårar smakar,
jag vet hur läppar ler,
och jag vet hur kroppen skakar
när man inte orkar mer."





My life is a mess

ojoj, har inte pålänge laddat upp outfit bilder. De blev så dåliga så jag inte ens hade lust att lägga dem på datorn, halva huvudet syns inte heller och mina kläder ser bara gråa ut i det ängsliga vädret.
Har lite ont i vadmusklerna idag från hoppandet i zumban igår. haha! Längesen man använde de musklerna kanske?
Tumblr_lnni4rgchb1qfc51yo1_500_large
Väntar lite i smyg på lördagen, måste bara hitta på något roligt till laura tjejen som fyller år! Well, det är flera stycken jag inte träffat på hundraår typ så det blir nog mysigt att vara med tjejerna imellanåt. :) <3
Sensen väntar jag fortfarande att min modellagentur ska ringa, han hade lovat mig jobb denna månad fast nu åker jag ju bort.. så hur blir det sen?

Jag måste väl ta ledigt och vänta än en gång, men det är kanske bättre så. Behöver en paus från allt. Mitt liv är lite trassligt som sagt.
Tumblr_lzyoayfd631qfdwsio1_500_large

Can't wait!!

Sam_2987_173784293_large

pysslat

osv. orkar inte lägga upp fler bilder eller vända dem,hehe kom och se dom irl istället!

zumba !!

har nyss varit på dianas zumbat, oj vad jag svettade haha! hundarna trodde jag skulle döda dem typ när jag kom hem springande och sjöng på låten "burlesque" eller hur det skrivs :) Goosh det var roligt.. fast var nog lite för mycket ivägen.. och alla nya steg. öhm.
Nuu blir det koppla av med kvällsmys <3 Imorgon tidigt upp, men det hindrar mig inte från att titta på lite film.. :)
hmm.. en kopp varmt japanskt té med vitlöksbröd skulle sitta fint.. tur att man inte skall någonstans mer ikväll :D vitlök gör ingens mun så fräsch..

tell the world i am coming home


fråga

Svar: 1.Well, ingen är väl helt nöjd med sig själv.. det finns massor jag inte gillar men också som jag gillar! Jag gillar att jag fortfarande är stark och inte ger upp fast motgångar kommer i livet, så gillar jag att jag är för det mesta glad och såå. Jag ogillar att jag inte håller mina löften så ofta men om jag verkligen lovar en sak, såklart jag gör det. Sen ogillar jag är så kritisk mot mig själv, om jag gjort något fel tar det länge förrän jag förlåter mig själv. Men det som är bra är att jag bryr mig inte om små misstag, livet är full av dem, jag försöker inte vara eller leva perfekt, livet är som det är och vi måste leva med det.
2.Drömyrke... hmm. Drömmer mycket som sagt så jag har flera stycken, förr ville jag bli kläddesigner, men just nu gillar jag mera att visa upp kläderna(modella) det är såå roligt att stå som provdocka, hehe! Men vad jag gör när jag blir stor har jag ingen aning, något jag gillar iallafall, tänker inte ha ett yrke där jag bara jobbar och jobbar för pengar. Ett stort plus vore om det vore något kreativt!
3. Skönhetstips? ajaj, det finns såå många av dem. Tex, tvätta ditt ansikte 2 gånger om dagen, drick mycket, träna, bit inte på naglar, sätt olja i håret, blablabla... jag tror egentligen inte på något av dem. Såklart det är viktigt att röra på sig och dricka, men hör på kroppen, vem fan tvingar i sig 3 liter vatten om dagen och sedan ut och springa flera km? Nej inte jag iaf, det bästa skönhets tipset är att vara glad och lé, fast du haft en dålig dag, om du deppar hela dagen kommer det kännas ännu värre än det egentligen är.

pusssss med många S!

fffffffffffffffan jag är glad just denna sekund, så sluta gråtaaaaaaaaaaa för nu är det minipartyyyyy.
Varför skriver jag så många bokstäver, räcker inte en? hehe. Varför skriver jag så ofta hehe? VARFÖR FRÅGAR JAG SÅ MYCKET OH
jag vill inte veta vem jag pussar, så jag sätter ögonen fast. mkey, så puss på dig som läser !

lördag

kom sent hem igår men festligt vare! Lite friterade saker åt vi och lyfte några glas, hehe. 

Snart börjar nedräkningen. 12 dagar kvar till USA. Kan det fucking vara sant?


gooooooooodmorgon

har svettas hela natten, typiskt! Nåååh idag är det en ny dag, woho. Min syster(macko) flög igår till Thailand och blir hundra gånger brunare än mig, men vi syns inte på typ 3 månader !??!!? Jag åker till USA just före hon kommer hem. Men sen är det valborg och fest och glädje, right?

typiskt macko :) flingor + skratt

det finns en människa

..hon är så vacker, så rar så bra. Hon kämpar emot allt, hon är så stark. Hon har funnits här som stöd och kämpe. Du är en förebild. Du har något speciellt, som inte många har. Jag beundrar dig, jag vet att du klarar detta.
Du vet vem du är. <3

Tumblr_l7r49yrcgr1qziu7xo1_500_large

outfit


igår


Vi lever i en egoistisk värld

215545_2039467026686_1244592731_2589434_8368955_n_large
Vi är så jävla egoistiska nuförtiden.
Jag är så jävla ego.
Fuck, vi måste ändra på världen.. så det inte blir värre.
Valfre+illustration%25c2%25a9_large

I can see it in your eyes

Många frågor om min ögonfärg just nu. Såå här kommer svaret.
Jag har egentligen blågröna ögon, som här på bilden ovan. Fast jag kan ju inte säga att mina ögon ändrar färg, utan det beror på i vilket ljus man ser dem och vad jag bär för andra kläder. Ibland skiftar de mera grått, ibland grönt ibland nästan lite brunt! Sedan har jag ju ibland redigerad bilder där ni ser dem helt ljusblåa, men blixten i kameran gör dem ofta väldigt klarblåa också såå alla är ju inte redigerade!
dessa två är oredigerade( utom munnen förståss ) och båda är lite olika.. eller vad säger ni?

nu till mummola!

Nej hehe, ska hälsa på min bästa och sötaste mormor. Vi ska hämta blommor, kaffe och tårta! Mysigt hon ska ordna någonslags liten fest, hihi. <3 ily.

du finns i mina tankar


My Fat Mad TeenAge Diary

jaha. Kom hem nyss från träningen, blev inget aktivt för mig........ fick sånt helvetes (ursäkta) mag ont och hostade typ helatin, sååatt det bllir nog inget festa ha det roligt. bbbbbbbbblä, jag som ville sååå.
Min mormor fyller år imorgon. grattis.

suck


Is it real


Kan inte fatta att jag ska till amerika, än en gång. Nej kan inte fatta det denhär gången.
Känner mig inte värd det.
Tumblr_lzszbcm61x1qfik8to1_500_large407302_350027031691931_100000539123691_1332274_435346142_n_largeTumblr_lw9oc6dfuz1r7a08uo1_500_largeTumblr_lst1clfm2f1qbjt25o1_500_large

vad är verklighet och vad är mardröm? När sover jag? Vad är klockan?

RESAN

okeeeej, många har ställt frågan om resan i e-posten. Så istället för att svara på alla skriver jag här, jag lovade ju er!
I AM GOING TO USA AGAIN, LOS ANGELES, SANTA BARBARA, HOLLYWOOD. Jag säger bara O.M.G.
om det finns ett ställe på jorden där jag är mig själv. glad helatiden. framförallt lycklig. så är det här.
"Lev en sekund i taget. Den sekunden börjar nu."

aktiv tjey

tortills före träning, bra laddat!! hihi ska se om jag far och festar lite ikväll också, är lite förskyld nu men jag vill ju :( Burana, help me today <3

vänta lite till..hm


fika

mötte upp frida på stan!

early in the morning

inatt har jag sovit! ohja, vaknat ett hundratals gånger men jag har sovit!! woho great för nu ska jag orka iväg och jobba.
Seen dra på ett ärende och sedan hem igen. Hörs senare idag! Ska äta en rejält god frukost och kanske plocka upp en latte påväg till jobbet, det är värt en liten omväg!

semlemode

hej anonym(laura) som kommenterade mitt inlägg "sött." Något som är sött, kanske hundratusengånger sötare än mitt inlägg, är du & din kommentar, tack för den! :)
Nuu till semlorna och nyaste elle med vårens mode!! woho.

sant

för mig iallafall.. :D hur gör ni?

sött.


Original Video - More videos at TinyPic

såhääääääääär glad

märker ni att jag är extra glad idag ;);)

bildlöst inlägg

hej, jag har paus i jobbet. uppdaterar senare, sticker iväg för några timmar till åbo och lunchar, hörs senare med bilder.

p.s borde nog springa nu annors får jag brått

om jag skulle beskriva min stil med en bild


hej

har varit överallt från hemma till stan till lediiiiiiigt. Men imorgon blir det jobb och nyheter och lite till. äh vad babblar jag om, skit i det ska svara på en fråga.
Svar: detdär typ var det finaste någon sagt på läänge till mig.. hehe. tack! Jag har haft några pojkvänner förr, men aldrig något riktigt seriöst.. jag vet inte varför. Har aldrig ens varit någon världens killtjusare, fast jag älskar gossar, haha! Menmen tiden kommer väl ? Det är inte som att jag blir tillsammans med någon, flirtar mig till en ny genast efter.. ohnej!

In My Mind

Du finns där någonstans inom mig..
du, som försöker vara positiv.
hjälper mig från att begå misstag
& får kämpa ännu lite till.
en sådan liten ängel.
den goda sidan av mig.
men du är så svag.
så liten.
så osynlig.
såå långt borta.
Nina-sayers-gallery_large

So what we get drunk? So what smoke weed.


Just one Night

oh, äntligen ny vecka, har väntat såååå på denna vecka! Och denna vecka blir antagligen bra eller dålig, har massor jag väntar på och såå....... Veckoslutet tänkte jag spendera med mina old friends, eller vad säger ni mina marsipan vänner <3 ?

Nuu ska jag göra mig i ordning för sängen med min makupala, har varit en otrooligt lång dag.
något som inte hör hit:
p.s Frida har inte pratat med dig ännu om din idé, men den var superbra! Meddela camilla om att jag är frivillig. Ska bara prata med Jari.

bakar mando? aa.

smulbotten. pajblåbärlingonsylt.gräddeochwannabeglasyr. lite vegan-aktigt, inga ägg användes här i huset!
gottvare, ellerhur? :)

känslan..

..då man är ubertrött, sugen på skräp, för lat för att göra något, för smutsig för att gå till affären..........

Då ska man baka en överraskning till sin familj! för då får man ju själv smaka hoppas jag.. hihi.
Idag blir det inget annat än en traditionell blåbärspaj! Nuu öppnas dörren, tror det var syrran som kom hem från jobbet och snöstormen, ojdå gissar vilket humör hon är på.


perfect

yep, det är jag :)
titta vad denna tjej gjort åt mig?? har den på wallen också, tänkte bara lägga upp den hit och tipsa om en konstnär och bloggare- Melinda, skönaste personen ever, kolla in hennes blogg ---> här.

bara vi två

idag förmiddag vilade och latade jag och mamma hela dagen, haha! Skönt faktiskt ibland, fast nu på kvällen kände jag mig för utvilad och helt superaktiv så drar iväg och chilllllar ut hejdåå!!
lexington morgonrock och mando på g! fick morgonrocken til julklapp, såå mysig. <3 
älskar lexington!! http://www.lexingtonshop.com/

all you know is my name.


dagens läsare, adi.

Tbdandthewinneris_large
ADRIAN!!
(Klicka på namnet för att komma till hans blogg)
Vem är det? Jo, det kan ni ta reda på själva! Men jag ska berätta lite kul, han är en otroligt fin och viktig kompis för mig! Vi har inte pålänge setts, men jo nog har vi minnen! Du fanns här som stöd och prat för mig, du fanns här också när jag kom tillbaka. Du har följt mig genom dessa år och varit väldigt bra väldigt söt! du var nog min bästa killkompis en tid, eller den jag kunde lita på mest, mera än fleeera tjejer.
Adi spelar också i ett band och han har en go röst, nii måste lyssna på POINTLESS 80! kom igen, om ni inte redan gjort det har ni missat något stort. Och som jag alltid sagt, denna kille har detdär, han kommer bli något stort om han så fortsätter kämpa, jagvet du är stark! Det har jag alltid sagt, hehe.
jaja! Nu har han också en underbar flickvän, oj guud ni passar bra ihop, båda lite känsliga men otroligt speciella personligheter. Jag har alltid sett er som lite mera än kompisar, men fan vad bra att ni förstod det själva! hehe.
Ibland lyckas världen med saker. Everything happens for a reason. Jajajaja till adrian själv, här kommer några bilder heheh..
Saknar bara ditt hår :( Det var så... adrian. Så chic! Som om du hade flera hemligheter under.. men plötsligt var det borta och det hemloighetsfulla var borta.. fast du är endå personlig som du e oki.
nöjd? :-)

tankar i hjärnan

6878090785_952aa336a5_z_largeTumblr_l8cio03xtk1qcw9tzo1_500_largeTumblr_lery622ygv1qfkg32o1_500_largeTumblr_lcxij3c9nx1qzlgueo1_500_largeTumblr_lygkhxhkbo1qkozpoo1_500_large
weheartit

Info

Jag tror alla igårkväll var ute och nätshoppade, när jag gått igenom dagens bloglovin' står det liksom att hälften drömmer sig bort. Sååå jag är inte ensam, turdet. är vi för lata för att gå till affärerna eller är vi för ocoola och har inte affärerna i vårat land? båda låter troliga.
Nåja, har lottat ut igårdagens läsare, fast det blir idag-dagens läsare istället! Såååå. Vinnaren är............

macko

du e söt 

DAGENS LÄSARE!

såå. idag lottar jag ut dagens läsare som jag sedan skriver en text om, var med vare sig jag känner dig eller ej!

Jag skriver antagligen om dig, din blogg, något jag gillar/ogillar hehe.. så var beredd! Kom igen, du har tid att vara med hela dagen!

fastän jag inte känner dig, kan jag kika in på din blogg eller nått hittar jag alltid på, kom igen du vinner en länk!

eller är det bara MANDO

Fin dag! Snöstorm och lite till. Jag är inte pessimistisk utan positiv! Sitter här och myser medmitt morgonkaffe, hihi. Ni andra har det jobbigt va? Tidig väckning. Nej nu får jag sluta. :)

Vad ska man hitta på idag då? Fredag !!
Frida kom hem på onsdag btw, inga presenter med sig :( haha, det gör inget eftersom vi hade inte heller några välkommspresenter åt henne, eller jo mammas bakade bröd som luktade lite mögel..

Idag ska jag lotta ut dagens läsare, läs mera om det i inlägget ovanför! Tack och hej, nu ska jag ta en dusch.

en aning trött, sömlös, osminkad, flummig, smutsig......person.


hejhej

sitter här och äter frosties med socker på.
Varför ska man alltid äta vid datorn eller tv:n? Kan man inte äta vid matbordet som normala personer?
Img_8880_large

but I lost myself

Tumblr_lzhx5plxmm1qmt5mvo1_500_largeTumblr_lt4z3tggmw1qebrddo1_500_largeTumblr_lt813z0tgz1qebrddo1_500_largeTumblr_lt80upttmq1qebrddo1_500_largeTumblr_kpzj3pnpkx1qzrvo0o1_500_large


ge mig

Tumblr_lzgmmhqgxk1rnasdio1_500_large
ge mig denna tatuering, den skulle hjälpa mig hålla de dåliga andarna och drömmarna borta, plus ge mig en fin rygg! haha. Fast jag tror jag avgår.. hur skulle den se ut om 60 år på en gammal mormors ynkelrygg? hmm.

uppdaterar senare idag

har haft en rätt jobbig dag som ni kanske märker av inläggen, nåja vi får kämpa mot det bättre.
Ska se om jag orkar ta mig till gymmet idag, pröva på något pass? Eller så blir man hemma och angstar. Ut orkar jag inte ta mig, knappast vill någon hänga med en surpuppa, haha! Fast... ni vänner skulle nog göra mig på great humör!
ibland känns det som om jag lever i ett nötskal.

mind your own business ppl

400971_145075705604562_100003064002950_178493_1669866483_n_largeTumblr_lorh58fzi01qboxego1_500_large

love ya

jag får kanske åka tillbaka till världens bästa plats. dit jag är lycklig. börja om pånytt. kanske.
jag ska kämpa för det. jag ska göra allt för att må bra.
vi har alla problem, right? några har större, några mindre. Några vill prata om dem, några suger upp allting inom sig. Några märker intens dem.  Men om man kämpar igenom dem, blir man starkare för varje gång. Ge inte upp, en dag kommer du lyckas.

..

Tumblr_lz72dyqyvm1r61qlso1_500_large

alla <3 dag

oj! nästan glömt bort ju!
haha, skoja bara. Det talas ju om överallt.
så puss på er och glad alla hjärtans dag till mina kära läsare :P <3

It's snowing again!

jag jag jag har inte inte kallt idag, så nu blir det ett kokande bad.

Svar på frågor 5

Svar; Det är verkligen olika, i jeans har jag väl den minsta möjliga faktiskt, trots att mina vadmuskler ofta sätter stopp så att jag inte får draget dem ända upp, haha! Men annors i skjortor väljer jag ofta en storlek större, 36.
Favoritfilm, jag skulle nog säga Black Swan denna gång!

Musiken har verklgien ändrats från dag till dag, idag är min favoritsång The Cave av Mumford & Sons. Annors lyssnar jag väl mest på Indie eller festmusik om jag vill bli glad.

Fashion Week

@amanda essén.

buck head

Tumblr_lzc8t81khg1rnkt37o1_500_largeTumblr_ly89x0qpbi1qiseh8o1_500_largeTumblr_leiw6lsybd1qe0os0o1_500_largeTumblr_lvi5bgkpbe1qaay1oo1_500_largeTumblr_lx7lqcptph1qdczgco1_500_largeTumblr_lyikcsilwi1r0rm6go1_500_large400319_10150589615574885_655274884_8711987_1490193939_n_largeTumblr_lz63j9hold1qauutoo1_500_largeTumblr_lysppblivq1r9w6yqo1_500_largeTumblr_lxvmbnklir1qjvgh1_largeTumblr_lyfrc1g6yh1qihqh3o1_500_largeTumblr_lzc9pxefsj1qfvy2ko1_500_largeTumblr_lzbfjz19cq1qa9eqto1_400_large

färglös mando med en färgglad bulla

och..........................

Är jag den enda som hatar att vara ledig?

Har ledigt imorgon från jobbet, jag hade veerkligen längtat efter det. Saaknar det redan, fast jag bara städar älskar jag jobbet och alla folk där! Känner mig verkligen hemma där. Vad ska man hitta på imorgon då? Har säkert en klocka i huvudet som väcker mig klockan 08.00.

Skynda på praoelever och stjäl inte mitt jobb :( Jag är bäst på det! hoppas jag.. dedär usla dammrottorna, jag ska nog få tag på er.
någon som vill köpa en sådan t-shirt till mig? ;) hihi

printar hos farfar <3

jag är så himla bra, peace på det! kallt var det dock.. tog inte ytterkläder av mig hehe.
yo visst är han cool som alltid söker upp något retro till mig? idag gav han mig en gammal teckning made by han :)
här är några söta bilder jag printade. vår printer har färgen slut :( dessutom får man extra bra kvalité med hans expertmaskiner.
dom har alltid godsaker häär... ohhhh fick en påse farmorsbullor hem också <3<3<33<3 älsk på er.

Lets run toghether.

If one day you want to run away--
Don't be afraid to call me.
I don't promise to ask you to stop...
But I can run with you

Tumblr_lo8tjph4zv1qlgxfio1_500_large

.


just nuu

jag skulle äta fiskpinnar, men hänger på det nya modet; veganvecka. Så nu sitter jag och äter gooda soyafärsbiffar med stekt rödbeta brevid och lite annat smått plockat från skåpet, fast inget man orkar ta systemkameran fram för.
Fast jag har ju alltid varit vegetarian och ändå ätit fisk. Denna vecka, ingen fisk. Hoppas ni alla som är med på detta inte fuskar, det är ju på miljön och djurens skull ofc!!
fast egentligen bryr jag mig inte om du gör det för att det är tydligen "populärt" med att vara vegetarian nu eller om du gör det för världens skull, en förändring blir det iallafall! Få in flera i detta, få in hela din familj! Det finns inget dåligt med att vara vegetarian, tvärtom!!!

jag idag.

min nya earcuff kom i posten idag, sköönt har saknat dig. Det dåliga är att de billiga går sönder jättelätt, ch de dyra blir man ännu argare på om det händer nåt till. hihu.

Missed you sister <3

IMORGON KOMMER SYSTER HEM!!!! OH VAD SKÖNT. HAR SAKNAT DIG SÅ MIN BÄSTA OTROLIGA FRIDA-SYSTER.
Gud vad hunden kommer bli glad också, slipper lite ledigt från mig, haha!
lite avis är man. när hon kommer hem är hon ju 1000x brunare än mig och har säkert shoppat för aaalla sina pengar världens sommarfinastekläder billigt.

Aktivt

Första inlägget för idag. Har knappt hunnit göra något, försökt sova dagen bort men det gick inte så bra. Har inte mycket vett i huvudet iaf. Ont gör det, ohja.
hade kul på lördag iallafall, fest och sånt. Fint folk, fast sorry hemmafolket, hade planerat att komma hem i tid men fick inte ordnat skjuts på nåågot sätt... hmpf. Hade ni det kul? Har inte hört senaste skvallret än! Uppdatera era bloggar latmaskar <3
@tumblr, sååå söta :)
390117_308662135819499_178136118872102_1305532_167566393_n_large
I övermorgon är det vändag, eller alla hjärtans dag. Vad kallar ni det? Jag kommer ihåg ett minne, en kille gav mig en lapp, en liten nallebjörn i en söt liten påse och ett utklippt hjärta, jag hade seriöst trott att det inte fanns kärlek och alla killar var barnsliga men den killen "föll jag pladask för" haha! Det var den tiden.. då man var i lågstadiet.

Fråga nr 4

Svar: 1. Jag jobbar i ett gym just nu. Dessutom har jag modelljobbet, som dock inte tar mycket av min tid än.
2. Ja, jag jobbar aldrig gratis, haha!
3. öh. Inte säker om man får publicera namnet än, men det kommer väl fram så småningom...

Jag har redan börjat dagen

Sitter här och äter en färdig lördag lunch, ensam hemma känns det som fast pappa är ute och bär in ved. Känns lite varmare idag, faktiskt. Nåja, äter färdig köpt sushi och den är faktiskt inte god, risen är fryst till is och räkorna smakar plast. Nåmen som efterrätt tänkte jag festa med "chokladkyssar" som man kallar det idag. Nivet vad jag menar ;) ? Fast ushfynej, de var inte alls lika goda som jag minns. Just nu längtar jag bara efter kvällen och ett glas saft. Fast, vad händer egentligen idag?
party all night long?

fråga nr 3

Svar: Det var min läkare som sade det. Flera saker hamnade jag undvika, fast jag fuskade ofc ibland, haha. Men det är något jag inte pratar mera om, så himla detaljerat. Iallafall är det inget desto farligare!
bästa maten ever. speciellt den vegetariska, ibland blir fisken föör färsk. Är inte okej med dem som dödar fiskdjuren levande. Fyfan. Fyskäms.

godmorgon folket

nu måste ni ha vaknat! Antar jag.

Jag har huvudvärk,
vill du hämta ett glas vatten till mig, pappa?
Jag tror jag ligger i sängen ett tag till.

Syster är sjuk.
Fast så har hon ju också detdär vi kallar "bakis" på lördagmorgon.
Men inget stoppar mig för att ha kul.
Inte ens en liten trött mygga som surrar förbi mig helatiden,
och försöker slänga nattsömn till mig.
Den får inte tag på mig,
jag verkar osynlig för dig.

För hur jag än försöker, stänger alla tankar,
så blir det inte av.


http://1.bp.blogspot.com/-WfXbwQ7brR8/TWZcUdisv8I/AAAAAAAAAI0/Y4xzMvbekS8/s1600/Black-swan-foto1-600x480.jpg

Jag känner mig som dig justnu.

sömnlös

jag hatar det.
Tumblr_lxh18hgll91qbdpe8o1_500_large

zzzZz?


Fråga nr 2

Svar: Det har jag inte bestämt ännu. Har olika alternativ.. jobba/modella/utomlands/helsingfors/stockholm/konstskola/idrottsgymnasium osv. Men tror inte jag går i något gymnasium, varken i Pargas eller Åbo. Verkligen inget för mig.

tråkig stad

fast ändå rätt chill.
Chill kväll. Bara underlig, hehehe. Kom hem redan nu, de andra drog till baren eller och sova. näär blir jag 18 förfan :( Träffade lite nytt folk också, höhö.

Ses imorgon, hoppas ja!
p.s hände otroligt konstig sak idag, men tror jag håller det för mig själv denna gång.. kan inte låta bli att skratta åt mig själv. Dumma jag! haha.
-25 idag. fun to be around. Fast på kvällen blev det -10, inte dugg kallt när jag gick några hundra meter från ronja till internatet.

försöker ni ta livet av mig?

kläädeeer... oh. fast nej, jag ska inte.

Tuitui's svar

Svar:
1.Jag älskar typ all mat(utom kött), men just nu skulle jag nog säga att det fortfarande är SUSHI!<3
2.Ingen vet typ exakt hur lång jag är, men i modellagenturen säger de 174 cm.
3.Jag saknar de vännerna jag hade i skolan och kontakten jag hade med dem, men har flera nya och såklart vi är vänner fortfarande, trots vi inte ses varje dag i skolan längre.
4.Pojkvänner? Oj, haha. Seriösa förhållanden så har det varit få av, så kanske 2-3 st som man kan kalla "pojkvän".
5.Intressen, det borde du ha fått fram redan genom bloggen, nämligen; mode,kompisar,träning,bloggar,resa,modella osv.
6.Favoritklädmärke? Oj.. det var svårt.. Har så många favoriter! Men kanske Victoria's Secret bara för deras mysiga kollektioner, fast dock inga kläder (om man inte räknar med underkläderna) jag skulle använda varenda dag.
7.Finska pratar jag ofta, min mamma är finsk men jag talar blandat svenska & finska med henne. men jo, jag kan prata finska, det gör väl de flesta i Finland..
8.Vintern är en härlig tid, men skulle hälst bo någon annanstans är Finland denna tid om året. De senaste vintrarna har varit rätt jobbiga, men jag kan inte säga att jag hatar vintern.
9.På Gymmet gör jag det jag har lust den dagen, en dag kan jag gå till gymmet och gå lika fort hem tillbaka, hade bara ingen lust att träna längre. Det går också i perioder, ibland tar jag bara pass, ibland tränar jag rätt mycket magen & ryggen eller bara crosstrainern. Så jag tränar väl allt, men vad jag tränar beror på humöret och orket.

Fest någon?

Hört om fester, vilken ska man ta sig på? Något du rekommenderar för mig? Ring ifall du vill ha mig någonstans, har inte än bestämt vart jag tar mig på veckoslutet!
Can't deside!!

Glad tjej

Har fått massor med härliga frågor, har gått igenom alla nu ska bara sätta igång och svara, haha!
Liite vänta får ni ännu.
Var idag på teater som sagt, otroligt bra för att vara finsk! Fast lite konstig och långtråkig var den.
Sen hade jag bara småpengar med mig, fick välja mellan att shoppa för dem eller ta en fika, sen såg jag sushiplatsen och kunde inte motstå! Guuuud vad gott det var, vegetariskt set blev det denna gång. Mums filibabba!
Nu kom jag nyss hem från det iskalla, värmer mina tår under täcket och ropar på att pappa hämtar en kopp varmt och något att käka. Jag bara njuuuter. muahah. Hoppas ni har det mysigt där också, fast ni har säkert tidig väckning imorgon. Jag har ledigt! Soooovmorgon alltså. <3
p.s kolla inte in topshops nya kläder, jag blev drogad. </3  Det blir ni antagligen också.6a01053695b916970c014e8bad4476970d-550wi

dom är int som du

Nu har jag vaknat, har ni gjort det? Sovde inget bra denhär natten heller, men det börjar jag bli van med nu. Inte vill jag börja ta helle sömnpiller, fast hur ska man orka dygna då? nåja. Har ni det bra? Jag ska försöka ha en bra dag!

Någon har tydligen fått mig med på någon teater ikväll, får nu ser hur den blir. så åker iväg till Åbo snart och kollar lite i affärerna före, hehehehe..

Just nu lyssnar jag bara på gamla godingar , låtar som väcker minnen. Fast fina minnen ofc, inget angst här idag!
Får se vad jag hittarpå att lägga som outfit idag. kanske bara lägger bikerjackan på och en härlig mössa.


det är trots allt -15 grader.

Skvaller

Jag läser och ser typ överallt dessa personer, hade ingen aning om vilka de var men de störde mig.
Avundsjuk eller?
haha. Nu vet jag! "youtuba" på one direction och fick fram den populära låten "what makes you beautiful", älskar ju den! Vet inte vad det är i den, orden, söta pojkrösterna(fast de låter lite fake) osv. Det gör väl alla tjejer i denna ålder.. bara en kille kan sjunga och sjunger om hur vacker du är. Vips är vi dökära. Eller hur var det? ;D
Nåja, så kan inte motstå att gilla dem, lite iallafall. Eller en låt iallafall, hihi.
Meeeeen. Vem fan är Robin? Frontside Ollie? Det låter ju svenskt, men sjunger han inte på finska?
aja. Honom är jag inte det minsta inne i ännu. fyochblä.
Sen var det ju dendär konstiga wannabe eurovision låten, när har den blivit pop? Är jag helt ute nu!? :D
Vad sjunger han ens om? :D

Sure I can do it

Okej har inte ännu fått mailet...... eller jo fast de sade att det tar några dagar till. Hmpf. Hur länge får man vänta?
Hela livet för en dröm att komma sann, antar jag.
Nåja, borde börja läsa era frågor, som sagt. Tror jag svarar på hälften imorgon, ifall det passar er? :)
Nu är jag trött, så trött att jag intens orkar gå ner och kolla på ungdomarna som säkert just nu spelar sönder mina gitarrer, haha!
Fast. Jag är rätt glad, just nu. Bara ligger här med min ikväll-nuvarande bästis agda och r.i.p chokladasken.
Jag bjuder på en webbkamera bild från sommarn som jag hittade, haha!
älskar att jag smilar för fullt och är på g medan macko fixar sina finnar?
haha, nej skojjade sötnos. <3

NO !!!!

något att fundera på nästa gång pappa köper godis? HUNDGODIS!!
p.s för er som inte förstår så hade jag ätit chokladen fööööre hunden kom och vi mumsade bara i oss smulorna :)
sååsynd

alltså kroppen död

hej, kom nyss hem från spinningen! Skippade yoga idag, eller haha sov faktiskt den tiden, hade nyss kommit från jobbet så. Sen åt jag norsk lax och kollade lite på dagens skins avsnitt (på nätet) och sen fick jag lust att pröva på svantes spinning 30 min! Fast oj det borde jag inte ha gjort, eller jo jag är skönt avslappnad nu fast haha omg det var tungt. Hela dendär familjen är ju i amazing form! Mamman pappan barnet, alla perfekta.. och vad ska det bli av lillesyrran? Kanske fotbollstjärna som emmy själv :) beundrar er verkligen. hehe. <3
Nu lite återhämtning med chokladask. Lite skönt före alla hjärtans dag.
pappa kom hem med den från båten. hihi lyckoost, jag?
Choklad är alla tjejers dröm, fast jag hatade det faktiskt när jag var liten.. kanske därför jag älskar det nu?
kloka ord, mando.

Sista chansen!

Svarar på frågor ännu idag, så det är sista chansen. Hehe.
Tryck på bilden nedanför för att komma fram var ni kan ställa frågor. Allt från himmel och jord. Natt och dag. Chokladboll och Vitboll.

Nu äter jag pappas semlor med extraextra ost och gurka på, bara för att piggas till sådär lite till jobbet. Smakar inte med pírkka kaffe, får vänta tills någon köpt lite lyxigare..

fast-egentligen

hihi såhär fungerar jag och min hjärna.
ibland önskar jag att jag inte kunde tänka alls.

jag lookbookar idag

inspirerad av ozzy och lite kärlek. 
Dagens låt får ni här påsammagång lite smart.

Uppdaterar senare

Har annat att göra just nu, hejja på livet ni bara medan jag försöker hänga på livet.
Blev iallafall klar med jobbet för idag! snart får jag månades lön också! pust.

still waiting

några dagar till.

mondaydayday

jaja, har inte gjort mycket idag, tänkte gå och testa hur mycket man kan lyfta! Ses på gymmet om någon annan är aktiv idag.
muaha. Okej, har också FÖRSÖKT baka idag men det total förstördes.
Sen. Väntar jag fortfarande på ett svar. Snart.

looking out. trying to find something.

mat-mässa

Har varit på olika mässor. Senaste mässan fick man såå mycket smakprov ööverallt, de bara smaka smaka smaka! Kunde ju inte tacka nej, till slut hade man gått igenom alla och mådde verkligen inte bra, fast det smakade nog gott med något saltit efter alla bakelser och godis, haha!
Lite bilder från "mat-mässan" nej, det var inrednings, jag hjälpte morsan och hennes jobbkompis hehe.
Blogg

igår

konstigt rolig kväll, saknat shack...... fast inget var planerat och inget gick heller planerat. okej.
sebbe. jag.
hoppas du mår bättre, sebbe. hehe.

jag

Imorgon får jag svaret jag väntat på i evigheter.
Jag tror på dig. Jag tror på att saker händer med mening. Är det min tid nu så är det. Annors får jag kämpa lite till.
Om det nu funkar.
4644516102_a5c61bb072_z_large

död hemmakväll

6818370859_f5ff60ee16_z_large
nu är det bara jag. chokladbollarna. och............
filmen;
Http%253a%252f%252fmeme.zenfs.com%252fu%252f03c2829e9e0db0e4265bfa629079fd9c0ba0e4e6_large
Friends with benefits !!

Enough trying

Tumblr_lxaph74fd91r5jgleo1_500_largeTumblr_lxrj8mfvql1qcp27so1_500_largeTumblr_lxrgjt8w0t1r2ttkho1_500_largeTumblr_lya2b512nq1qb75bdo1_500_largeTumblr_lrftz4rjit1qhzykio1_500_largeTumblr_ly3q43pn671qh4rr5o1_400_largeTumblr_ly9m2ybe901r1ceowo1_500_largeTumblr_lyshpefw681r9hzmko1_500_largeangels&#8212;and-demonsrp:Tumblr_ly9u9lewpy1r9ipcso1_500_large


beundrad

några jag alltid gillat extra mycket är olsen twins, deras stil, utseende, filmer, böcker, hår,och allt! Skitsöta flickor, tänk hurdan lyx de har att få leva med någon såå viktig person dag till dag och dessutom dela allting med henne. Jag är beundrad.
testade lite hehe, inspireras av Mary kate Olsens stil, fast.. hon har ju råd med en lite dyrare variant.
Image and video hosting by TinyPic
liknar en tant jämfört med dem. Fast, det är jag som är yngre, hehe!

"Du tog tag i mitt hår igår och sa att det var trassligt. Det är tur att han inte kan se mitt hjärta tänkte jag."



380936_144151072354323_114989631937134_125789_1229442872_n_large

jag rockar fett

ny outfit. fast funderar på att byta om ännu till, som tur är klockan bara halv 5 snart.

next Gordon Ramsay

kolla vad jag har kockat till familjen ! muuuuums.

hej

träffade på denna tjej i loppiset idag, vi båda fyndade. Dock orkade jag inte pröva och dessutom var de alla herrtröjor i storlek L. Gissa om jag kommer drunkna, får se om jag kan sy om dem eller så.

argh jag vill vara kille



fucking friday

freaky friday, huh?
saknar.

.

386750_232577050149474_179795692094277_558713_1175797420_n_large

DIY shirt

mera bilder av dagens outfit/shirt på sashin.blogg.se
Har inte lagt upp på lookbook ännu, ni får se imorgondagens outfit där sen! :) En lite ordentligare bild, kanske?

vegetariskt

mums! friterad tofu med zucchini, andra grönsaker, ost och någon slags tomatchilisås. Jättegott, ska fråga receptet av kocken!

haha

såhär såg min läpp ut igår
skratta lagom.

hate

hatar att sitta och titta i onlineaffärer, gör det i flera timmar och till sist har jag varukorgen full och kan inte välja något att ta bort. Det ända som får mig att stoppas är när klockan blir natt och jag ska och sova för att orka jobba imorgon, då tänker jag att jag inte hinner betala och välja bland alla finaste kläder.. hehe.
hmmmmmmmmmm. Skulle man ända borda? Det finns så himla snygga vårnyheter nu!!

-20!!

Ja! Kan ni fatta det!? Fyfan. Jag som trodde sommar skulle komma med ett vips.. men jag ahde väl fel. tyvärr. :(
Nu sitter jag med ylletröja, yllesockor, stor kopp koffeinfritt té som jag gärna skulle byta ut mot kaffe.Nåja té är en gammal favorit det också, speciellt grönt. :)
Ska nu GÅ till jobbet och frysa ihjäl, ingen är hemma så jag får skylla mig själv. Klockan är 8 och det är -20. Fun.
Fast, egentligen är det inte så kallt, fattar inte varför man ska gnälla.. eller det ända som frys är typ ansiktet. Ska vi uppfinna smink med värmeprodukter på<-- värsta einstein här !? Haha. Kan lätt gå med tights eller så, har aldrig kallt vid benen?

vem är rädd för tandläkaren?

Inte jag, den är alltid så early in the morning så jag bara blundar när man har de töntiga solglasögonen på och försöker glömma att jag är där. Bilden på min mun var helt påriktigt som sagt, hade fått några stygn i munnen och hade det i en vecka ungefär. Munnen svällde upp och gjorde mycket ont, men idag fick jag styngnen bort UTAN bedövning. Gjorde mycket ont eftersom knuten hade fastnat i skinnet? Aja sånt litet pain är ändå ingenting med vad man förr gått igenom. Sååå att nu borde läppen vara bättre och angelina jolie-svullnaden borde vara gone forever?

It keeps going on

Pretty-feet-kinky-treats-194957-500-387_large
the nightmare about you never ends. It just keeps going on.. and on.
Tumblr_l5v0glhmrx1qcbhiwo1_500_largeTumblr_ly8qodbjvm1r6c2dko1_500_large1413990-10-1327860098352_large566393_large_187315491_large297935_318549058161056_1305074848_n_largeTumblr_lnzdgy4lui1qkd6veo1_500_large
en sådan vore bra att ha.
Vvilt_large
låt mig vara.
Qqzgxv_largeTumblr_lq3iy7mudc1qc4szyo1_500_largeTumblr_ltmkdd7ip61qf8w79o1_500_large396445_2991086659963_1346014347_3122017_952681238_n_large
Tumblr_lxi8qiaryg1qeumowo1_500_largeTumblr_llv19g0h8w1qgzqzro1_500_large4072272578_199691e23c_z_largeTumblr_lt5u1pdpe91qzkrsqo1_1280_largeTumblr_lyjfuullfp1qdoecso1_500_largeTumblr_l1tnxuoh5k1qb77pso1_400_large375280_312445108779009_152923421397846_1038016_422961773_n_largeTumblr_l4p96sxcgq1qc23t7o1_500_largeAkjv8uecaaeg7uw_large1381399-9-1327077070579_largeTumblr_ly36z46bap1qb8phvo1_500_largeTumblr_lxdgahv4un1qmt5mvo1_500_large419445_347447631946914_100000450400490_1239936_574814826_n_largeTumblr_lyndk9yyvu1qb3f0ao1_500_large407076_319048194784429_100000377538784_1015023_512223119_n_largeTumblr_lym8z4ye3h1qbpwzeo1_500_largeTumblr_lymhvptajr1r3lj4ao1_500_largeTumblr_lyhie67jqb1qmrcl1o1_500_largeTumblr_lwu2tvl07d1qhdh0lo1_500_largeTumblr_lyipvkexmn1qbjt25o1_500_largeTumblr_lykke41wbg1qhh04fo1_500_largeTumblr_lyj8ln350y1qafc06o1_500_largeTumblr_lygxzjcyou1qg9kfqo1_500_largeTumblr_ly5wbbhp9s1rngzmoo1_500_largeTumblr_lu71lqzmey1qmliryo1_500_large403904_2560465326923_1112737233_31983454_841356761_n_largeTumblr_lyc5aek67m1r6yl40o1_500_large422462_230414583710312_151206238297814_520646_387322414_n_largeTumblr_ly70kggjyb1qixnx0o1_500_largeTumblr_lygju7ubgp1r3sk8fo1_500_large678340-12-1322728011912_largeL_largeTumblr_lhphrcvhfn1qhhf74o1_500_largeTumblr_lyobkbinlv1qhgnpio1_500_largeTumblr_ltcaaatqxh1qhj0ljo1_500_large149sbj6_large254482_1967576922130_1624147727_2015324_4486233_n_largeTumblr_l8k97a89qj1qbtktjo1_500_largeTumblr_ly8vs8yb3i1qk5hyxo1_500_largeTumblr_lwy9s49zrx1r8j7sso1_500_largeTumblr_lxyqotpsil1qla0bso1_1280_largeTumblr_luvcg6vnqf1qj32lgo1_400_largeTumblr_lykroxmvuw1r9k77ho1_500_largeTumblr_luxhvoajyz1qgekdgo1_500_largeTumblr_kr8fjhwoct1qzu1fjo1_500_largeTumblr_lymyxusbmu1r4gfuvo1_500_large206416_1929861804237_1172991030_32244621_1020288_n_largeTumblr_liqccwlz7w1qgk13vo1_400_large

inspiration till er

här varsågoda om ni inte vet vad ni ska fråga.
Tumblr_lv0x7yw4db1r4zl52o1_500_large

Back home!

Oj vilken resa. Jag har gjort det ena och det andra. Inget jag orkar förklara just nu. Fast hur jag mår kan jag berätta, mår helt uberskit och hade matförgiftning på morgonen. Nice. Har ätit det ena och det andra, man får ju det mesta på buffetborden från rom-till vegetariska-till efterrättsbordet. Och aldrig kan man motstå härliga taxfree godiset! och lite alkohol därpå. ehm. Skylla mig själv nu, fast funderar ännu om jag skulle orka stiga upp och ta mig på yoga eller spinning har inte tränat på läänge nu. Dessutom älskar jag att träna!
Har ju också slutat fotbollen, aja det tar vi en annan gång. Nu ska jag ut med gullegrisen alma.
Hejsvejs.

RSS 2.0