min blogg

Man har ingen lust alltid att uppdatera fast jag har inte haft egentligen någon extra tid heller! Sitter gärna och läser andras bloggar istället för skriver i min justnu. haha!
och justdet! blev tillfrågad att starta en alldeles ny blogg på en site, men tackade nej.. kanske lite senare när jag skriver oftare, onödigt att ha en blogg för finländare om man inte skriver i den plus att jag inte kan finska tillräckligt bra än! (Ja, jag är halfinsk men justnu har jag nästan slutat helt och hållet att tala finska, utom med helsingforsborna...... som är "OFTA")
nåååååååja. Skulle sitta fint med en myskväll hemma efter en lång dag, men blev inte av, nu måste jag göra mig i ordning!!!
ni som sett denna sailor moon outfit, nej det var mera som skoj! Inspirerades och hade kul, men gick inte runt som en sailor moon flicka, hihi ;)

läs detta!

Victoria Törnegren skrev väldigt klokt.. känner såå igen mig. Läs detta, tack!!
http://victoriatornegren.se/?p=14234#comments


Outfit för idag!

har hängt bl.a. på stan idag! Fast.. vad liten jag ser ut ! :O


världens bästa dag

wohohohoho!!


p.s avslutar dagen med att gå på inner strength (??) typ inre styrka, eftersom är helt slut annors men vill få annat att tänka på så det blir nåt lätt men kul, har aldrig testat det men hoppas det är liknande som yoga! typ andningsövningar? aja, hörs senare!

Kram på er <3

utomlands!!

Yippiiee! Nu har jag skrivit kontrakt med Paris!! Wohooo!

drömmer mig ut

bläblä. Känner mig sjuk. Men det går nog över! Dricker för fullt té och snyter mig sådär helatiden. Inte kul!
Känner mig sååå svullen och död.
nu började det regna dessutom. skulle ha njutit av solen på morgondan !!
men imorgon!!

3 bilder, 3 ord

brunch & hämtat post.

.


nervös

aaaah. De kommer om........ 25 h likosom! Jag kanske borde ta och städa vårt hus. Fast. Vad bryr de sig om huset egentligen? De är ju här för min skull... men iallafall.. börjar jag bli stressad och nervös nu. Dethär är typ min framtid det är frågan om. Iallafall mina nästa 5 år.
btw. Paparazzi blev som tur inte arga för att jag avbröt kontraktet med dem. De svarade "synd att vi inte hann komma riktigt igång.. ta kontakt om du ändrar dig!" hihi..
Z218673798_large

bullshit

Jag som trodde annat om dig. Nu förstår jag. Allt du är... fakefakefakefake.
Tumblr_lond2anssf1qcntud_large

Peace, Ikea!


drive by


Hemska saker

typ världens djurplågande familj.. gud vad det har hänt saker till våra djur!! :(

- Happy(hund) blev sockersjuk och blind. Dog till det.
- Happy föll också i sundet(sjö) när hon var blind och bara simmade hjälplöst runt i ringar..
- Happy föll också från ett högt berg(då vi märkte att hon var blind)
- Kaninerna åt upp sina egna bebisar och lämnade hjärnorna kvar.
- Fiskarna åt upp varandra till slut. Till och med grodan.
- Alma(hund) blev påkörd förra sommaren (fick veta det av min exkille när jag var i USA, trodde ofc det var skämt.)
- Zorro(katt) hade bara en ball, den andra var hade vuxit in i henne.(??) Såklart opererade veterinären den bort.
- Zorro åt upp små ekorrbebisar och hämtade in dem döda. fyushblä.

ingen uppdatering igår

..på grund av att jag inte haft tid och pågrund av den dåliga internetmottagningen, kunde knappt komma in i internet på hela dagen! Nåja har gjort en massa igår, fast egentligen inget jag har att berätta om, så hejsvejs nu drar jag! Vi ska till en släkting på "födelsedagskalas" men först via hese.
Distractions_large

kärlek

Vet ni vad det bästa är efter en LÅÅNG natt..? Jaffa.
Kan ni fatta att jag orkade lyfta mig lata rumpa från sängen, bara för att gå till butiken och köpa en flaska jaffa.
Kan ni fatta att jag gick några extra hundra meter för att den närmaste butiken har bara fanta.
kan ni fatta att jag drack hela påvägen hem och när jag väl var hemma förstod jag nästa problem.
Jag var dubbelt hungrigare och sugen på skräp.. kylskåpet var tomt och jag hade JUST kommit hem. Varför var jag så dum och köpte en Jaffa? hatar dig jaffa.
Tog några kort på kärleken till mig och jaffa. När jag väl förstod varför jag inte såg bilderna på kameran.. minneskortet var borta. Jasså! Ni får nöja er med denna härliga jaffabild.

Analytics

Hejhej, tänkte tipsa om en sida, Google Analytics. Har lite andra program också, men gillar analytics mycket!
Den tar reda på vilka länder, stader och allt om personerna som läser min blogg, coolt va! Så bara på någons ip-nummer kan man få reda på allt. Wow! 

Tumblr_lhyfrgwwki1qaobbko1_500_large

tisdag

.. kan inte vänta på nästa tisdag! Då reser min "chef" över och hälsar på mig i Finland!!

Min dag

Nu blir det lite mera text, jag är ju ingen författare men hoppas detta duger. Ni får dessutom ursäkta språket eftersom jag har lässvårigheter och någon typ av dyslexi? Men det är någon alldeles vanlig, nivet sådan man har när man inte förstår allting så bra, tex. i skolböcker..
Idag vaknade jag av väckarklockansom vanligt, steg upp och gjorde allting klart. Cyklade till jobbet och var där i bara 2h. Sen åkte vi med systern till ikea, mitt rum ser förjävligt ut så jag handlade några klädhängaren och en ny ställning. Får se om jag får plats med kläderna nuda! Eller kanske jag borde hålla detdär loppiset jag pratat om i veckor nu..
Uhm. Så kom vi också hem med ica-köttbullar, några plattor mörkchoklad(min nya favorit), blommor och ett dynvar(??) blev bara så kär i dedär fåglarna. Nivet hur jag är med fåglar, helt beroende.
Så sånt har jag hållit på med idag. Nu är jag dyrblöt och svettig men glad och utsvulten, ska äta igårdagensmiddag.. såå nice, det var auberginer fyllda med ost och någonslags räkröra. Mumsfilibabba! Ni måste testa fylla auberginer med valfritt inlägg och lägga i ugnen, eller grilla på sommaren! Såå gott både för veganer vegetarianer köttätare eller alltätare.. hehe.
Oj, kollade på telefonen.. min mormor har ringt 7 gånger, måste ta och ringa upp henne! Hoppas inget allvarligt hänt. Vi hörs senare ikväll. Ha det så bra, vare sig nu ska ut eller stanna vid datorn idag! ;-)

kom nyss hem från ikea

ohja kom ihåg kameran denna gång!
Idag fyller ingen annan än käre ONNI or, haha. Har en liten sak åt dig, fast bara liten. Duvet dethär med mina pengar, jag är inte så generös av mig ;-)
Nu ska jag iväg hejdå!!

frågor

Svar: haha, förlåt kan inte låta bli att skratta! Vad gulligt sagt :) Well.. för det första har väl alla haft finnar i sitt liv, men jag har faktiskt inte ofta men jag sköter inte heller om min hud så bra.. det är väl gener? öh. Ifall jag har någon finne, är den typ inte "äkta" eftersom den försvinner nästa dag och blir knappt röd eller gul eller hur de nu ser ut. Tack förresten :) <3

yoga is my thing

yogade idag på gymmet, upptäckte hundratusen nya kroppselar jag aldrig använt. WOW!
Tumblr_lw7eoq0dn31r3anx2o1_500_large

perfeeeeect day

oh älskar allt idag
....
alltså vädret var perfekt
mötet
drömmen (öh sov på dagen på g. natten nivet)
böckerna
kläderna(ohnej köpte inget men kollade)
allt var bara extra mysigt idag hehe
nivet dagarna går upp och ner.
Också språket. flummar mig fram.

planer än så länge

- jobba
- luncha
- ringa och planera träff med ett "bolag"
- hänga
- fika/kaffe på stan
- möte
- hem
- träning ???? om jag hinner eller har lust, hehe. Just nu är jag peppad, fast först måste jag orka med jobb ofc! Städa alla salar och döda dammråttorna >:D


iväg mot stan

p.s grattis laura lapela! :)

kör på pastell färger idag !

tröstar mig

..det snöar. nej fyfan.
Fast det verkar också snöa i Sverige.. snarare snöstorm. Fy! Hoppas inte det drar hit mot Finland.. fast det har ju redan börjat. Jag orkade inte baka cupcakes idag fast syrran gnällde och gnällde(såg bilderna på bloggen) men glasyren är så himla jobbig så det fick bli något mycket lättare..

retar lite..

Milla här bjuder jag på smaskande bilder!
Chocolate_cupcakes_largeTumblr_l4ym1no5291qzj0dpo1_400_largeTumblr_lzgbkf1pco1r4jlh1o1_500_largeTh_400_261_1296601306_1296601306_tumblr_lckb9cpmxx1qf84dmo1_400_large
problemet är bara.... att jag också blev sugen nu :-(

adrift

kollade igår på en jättebra film, eller iallafall då man inte har något vettigt att göra en söndagkväll.
Härlig kvalité och miljö!

veckoslutet


gäsp

Snart när jag orkar ska jag göra mig i ordning, koka kaffe och lägga batongen i ugnen, en bättre start på morgonen. Just nu önskar jag att jag hade en kamera som rymdes i fickan(och nej, har ingen iphone) fast, får väl bära min stora goding runt halsen hela dag för roligare inlägg. Det börjar redan bli för mycket text. Jag behöver paus. god fortsättning!
alla är inte skönheten på morgonen

sömnig mando

alltså har typ vaknat varenda timme denna natt(men jag sovde iaf!! som jag inte förr riktigt gjorde) jajaj. 
Vill ju egentligen skylla på Jersey Shore(hatade tvserien) som mina systrar "tvingade" att kolla på ända tills jag somnade. heh.
Terry-richardson-jersey-shore-01_large
ärligt talat(ENLIGT MIG) är deras kroppar för mycket.. och utseendet, hehe, ofc de är snygga men inte i min stil! Typ överdrivet allt. Fast det är ju så det ska va i jersey shore, eller?
Snart när jag orkar ska jag göra mig i ordning, koka kaffe och lägga batongen i ugnen, en bättre start på morgonen. Just nu önskar jag att jag hade en kamera som rymdes i fickan(och nej, har ingen iphone) fast, får väl bära min stora goding runt halsen hela dag för roligare inlägg. Det börjar redan bli för mycket text. Jag behöver paus. god fortsättning!

jag börjar bli lat

outfit för idag.

home sweet home

kom nyss hem och mamma överraskade mig med plättar + grädde och massor med frusna goda bäär, oh sååå gott. Speciellt med en klick marabouchoklad på! fast... påminn mig inte om att det är gjort av råttsvansar? ..

trött hängig bad hairday slut oroad

så känner jag mig


ingen som vill pussas ;:(

en tradition.

Vi 5 kusiner (frida,matilda,jag,sofia och saara) äter julgröt hos farmor, en tradition jag hoppas håller läänge ännu.

Elias got a hangover

Image and video hosting by TinyPic

Elias underhåller mig samtidigt som vi kollar på hangover 2!
Han är bara sååå mysig & gullig. Fast tyvärr lite febrig så vi har bara mysit inomhus heela gårdagen, dessutom var det inte ett ända solsken igår, så det gör inget!

true, haha!

Baby-blue-cranky-cute-glamorus-hyper-favim.com-137680_large

En riktigt godmorgon!

420170_278722812201942_128860377188187_622206_702560427_n_large
Fattar ni att jag var så slut igår så jag somnade vid kl.8!! Alltså kl 7, i Sverige. Vi har ju suttit i bilen största delen av dagen och PRATAT. Har aldrig pratat med någon såhär mycket, och skrattat, och pratat.. inte problem-prat utan bara nivet prat. Allt som kommer i huvudet. Denna tjej är såå speciell, inte som alla andra. Jag önskar jag hade känt dig hela livet, då hade allt nog varit mycket lättare. Jag pratar om Johanna nu, hehe.
Tumblr_lvt46hr8og1r7e268o1_400_large
Vi var som sagt i ekenäs, ordnade några saker och planerade ett nytt möte om 2 månader.
Varje gång vi är i ekenäs(har varit 2 gånger förr) så fikar vi på ett jätte myysigt café, minns inte vad det hette men såå fina bakelser och tårtor! Kaffet gick ju också ner. ;)
Tumblr_m0nlqjyjky1r7dxuxo1_500_large
Vad gör jag just nu? Klockan är ju lite före 7. Jag ska nämligen med båten till Åland! Mera uppdaterar jag imorgon, lägger bilder över veckoslutet troligen. ska packa ner kameran nu förrästen, yep.
Tumblr_lf4usqauka1qeaqqfo1_500_large
En sak är klar. Jag är hundra gånger gladare just nu, hundra gånger mera hopp, hundra gånger starkare och hundra gånger positivare. Känns som om jag har nåt att leva för igen. Det är ju bra. Jag hoppas ni också får en fin dag! För snart försvinner de dimmiga och deprimerade dagarna, snart är det vår och sol och varma dagar här! Ohja <3 Vänta bara. Det är värt att vänta på.
Tumblr_kqsxq3rumi1qznt2yo1_500_large
Bjuder på dessa bilder från wehearit.com, har inte tid att ladda upp egna bilder nu! Tack och hej så hörs vi senare.
Tumblr_lsv0yqv38m1qc144qo1_500_large

special meeting

nuuu till ekenäs. Hejdå sålänge!

Vad gör ni JUST NU?

Ja det är typ.. dagens fråga. Vad sysslar ni med?

Jag läser bloggar.. oj vad alla uppdaterat, har inte hunnit läsa på flera dagar. 
Följer dem nämligen på bloglovin nuförtiden, så om ni har en blogg jag kan lägga till, kommentera här!

LUGNANDE ???

svar på era frågor om modellandet ; TOPSECRET :D

något som är mindre hemligt är att pumpen var skönt, har bara lite ont i armarna men annors känner jag mig full med energi !! Boom boom in my room, lets spend this night forever. Together in my room. Wtf, den låten tillhör inte hit.. men jag sjunger iallafall för full volym. I rummet, i köket, i duschen, överallt.. LUGNA NER DIG MANDO. Någon som vill komma och slå till mig eller ge lugnpiller? Skulle behövas innan jag går på nerverna åt folket. hihi.

essén träning

nu ska jag och syrran på nybörjar pump! får se hur det går,.. hehe.
vi åt iaf nyss. huhu blir nog lite tungt men värt det och skönt efter.. eller hur ;) ?

hej och godmorgon

är liiiiiiite stel idag,kanske jag bara inbillar mig, nu ska jag ta tag i mig och göra saker!
Igår var jag fram och tillbaka i åbo. Men hur mycket jag än ville så besökte jag inte en ända klädaffär! duktigt.

Känner mig lite klokare med lite mer fakta i huvudet nu iaf. Såå att det är bara att fortsätta.
Imorgon åker jag till Tammisaari med Johanna! Can't wait.

Byebye

Nu är det så att jag inte jobbar som modell för Paparazzi längre. Ingenstans i Finland mera.
Faktiskt.

Frankrike

kommer hit och hälsa på Willow+Smith in Willow Smith's Photo Shoot

I didn't choose to be this way

Jag kan inte säga förlåt, jag är född för den jag är. Men man kan ändras. Det vill jag.
Jag försöker. Så bli inte arg. Jag verkligen försöker. Ibland ger jag så mycket att minsta lilla misstag är som om världen vore under för mig. Jag ville så lyckas, men inget händer på en dag. Det vet jag. Men jag är trött på att vänta. Jag är inte svag, jag har bara kämpat för länge. Så det känns att jag börjar förlora hoppet. Men det kommer jag inte göra. Ibland önskar jag bara att jag hade ett stöd med mig, en tredje hand, en som också tror på mig. Jag ska visa att jag klarar detta, allting, livet. Framför allt för mig själv. Men du kan sluta missförstå mig och höra på allt skitprat. Jag tror nog jag vet bäst själv vem jag är. Fast ibland vill jag inte acceptera att jag är som jag är.
Men nivet. Ingen är ju perfekt. Fast, vem vill egentligen vara det?

.

Tumblr_lzxftgsoe61r61xofo1_500_large

"sveriges mest orakade armhåla."

hmmmm.. posta sina orakade armhålor på nätet.. vad tycker ni?
lite underligt.. enligt mig.


dagens två bilder


vind

oj vad det blåser där ute, kunde inte släppa hunden ut eftersom den skulle säkert flyga iväg! haha, nej nu får jag inte skratta jag skulle själv också göra det troligen.. det regnar också lite ibland men hoppas ni är så kloka att ni inte tar paraplyet ut!
guuuud så jag har varmt btw,tog ett kokhett bad och min kropp är helt uttorkad! Nu ett tjockt lager bodylotion och så ska jag göra dagens ärenden. Måste ju printa kontraktet jag fick idag! ^^
Bjuder på nalle puh sången, detta var min favorit del av nalle puh då jag var liten.. eller fortfarande faktiskt!

jag vill....

X_9ea64cb4_large5851024801_2e34dc6106_z_largeTumblr_m0qw29hwix1qghfooo1_500_largeTumblr_m0qwmcugba1r5wivoo1_500_largeTumblr_m0qvrdtino1qghfooo1_500_large419387_249642041792501_100002401222068_528728_1172648809_n_largeTumblr_m0sebewdpq1rov9l6o1_500_largeTumblr_lze636pppv1r3n70ho1_500_large
...ut och åka skateboard NU

planer

Planerar att resa och hälsa på mina släktingar till Amerika i Utah. Men jag vet inte. Får se med jobbet. Det har hänt lite saker i Amerika som borde redas ut! Kanske farfar följer med, aa just det! Farfar blev nyss filmad i tv, hehe. Kolla på det!
jaaag är såå förvirrad.
L.A? Salt Lake City? Paris? Pargas? Hollywood? Stockholm? 
vilket val är rätt?

Vanessa bruno


Inte ofta 3 syskon på plats

Just nu: kanelbullor och salatut elämät.
fast kanelbullorna är i ugnen än så länge..
Bullar_188805753_large

endless world

fick nyss nyyyheter, huhu nervöst.
Sen hittade jag heidis försenade födelsedagspresent, har varit överallt i världen.. bl.a usa, thailand, spanien.. ojdå. Skickade den åt henne i posten nu.
Sen så blev dagen på stan avbryten av en andledning.
uuuuum. Inte mycket mer jag kan berätta, tråkigt med text dessutom.
Har ni en bra start på veckan? hoppas det!!

@digital kamera-måndag morgon

SÅ NÖJD

bl.a detta fick jag från thailand! Tack såå mycket. Har velat ha spec. det linnet sååå länge. <3

igår

Såklart blev det en lat söndagskväll ihop med lata lördagen. Eller lat och lat, jag fick iallafall gympass intryckt, det gjorde mig sååå bra humör. Har faktiskt blivit hurtig, eller jag har märkt hur faktiskt bra jag mår av gymmet. Menså har man dagar man inte allsss orkar, och då ska man nog stanna hemma. En gång gymmade jag typ 2h efter vi hade käkat wb-julmat dåå dog jag och tränigen var inte alls lika kul, så förbereda sig bra gäller det iaf!
Nåmen, detta bestod min söndagskväll av;
film
big brother
chips
fel dipp ( glömde köpa gräddfil.. så det fick bli vanlig fil och usch fyfan inget att rekomendera!
tidningsbyte med frida
massering (haha)

nori <3

Min helg var väl inget att hurra för, men imorgon blir det andra planer! Ska träffa Johanna ute på stan bl.a. och så får vi se vad vi hittar på! Syrran träffade jag först idag, helt härligt hur brun hon är och så mycket hon hämtade från thailand, att hon ens orkade tänka på oss!
Håller på att mumsar i mig sjögräs nu. Känner mig lite som en kanin men det gör inget, gott äre! Typ saltat med chili. hehe. :3

You have no idea

fan man kan bli irriterad på folk. Two-faced people. Jag hade aldrig trott att du skulle göra det.
Jag vet, ingen är prfekt, vi alla pratar skit om varandra. Men hade aldrig tänkt det om dig. Nåja, mår inget vidare, tror jag stannar hemma idag. Vi ska skype:a med **** igen och planera fortsättningen, än så länge hemligt. Gud vad allt är hemligt nuförtiden.. och tar så lång tid. Tur så har jag gymjobbet och annat..tänk om jag satt och väntade på modelljobb från morgon till kväll? skulle go nuts.
Får se hur man mår till kvällen.

sisterhood

haha oj vad länge sen.. ser ni vem det är längst till höger? :-D

detaljbilder från idag


vintage?

Det var ju prat om att sälja kläder via bloggen. Har funderat på det mycket, men hinner nästan aldrig med det.
Men ifall det är någon som är intresserad, bor nära åbo så ska jag FÖRMODLIGEn sälja och andra folk sälja sina gamla kläder, ett slags loppis den 22.4 <--- observera APRIL. Inte mars. Fast får se om jag är i finland då..
Loppiser kallas "change style" sök på facebook, hittar ni det säkert. Annors kommer jag väl kanske lägga upp så småning om kläder till salu. Vore kul.

jag just nu

67fe76c326521ed69b65a459c08c5785_large

home alone

Morgonkaffe, nyaste elle-magasinet, bara jag och... djuren. Oj här är verkligen tyst. Imorgon kommer syrran hem från thailand. Morsan stack iväg på jobb. Nu är det inte folk här. Faaaaast, nu ska jag göra en smörgåsbrakare med jordnötssmör(påminner mig om usa<3) och färska grönsaker, ojoj vad gott det låter.
430066_313946591997259_100001457637503_884215_467767764_n_largeLfg-ashley-olsen-covers-elle-uk-april-2012-1_large1443663_2ukpqf8w_c_large

I made it!!

Fattar ni jag !? Jag hade väckarklockan på 05.00 hoppade upp och var pigg som en mört. Seriöst JAG !?!?!
Fanny fick mig övertalad på spinning 30 min, det var såååååå bra och skönt. Jag älskade det! Fast. Det kanske bara var adrealin första gånger, när jag gått några gånger(OM JAG GÖR DET OM) så tröttnar jag kanske. Nejnej inte tänka så.

MEN SERIÖST JAG! Jag som alltid har tänkt hur fan kan NI orka vakna och spinna på morgonen, JAG gjorde det.
oj oj oj. En människa kan tydligen klara allting i världen. Fast detta var bara en liten stund av mitt liv.


Nu är jag iallafall på gott humör och har ledig dag. Kanske tar en tupplur om jag så behöver eller så gör jag något vettigt. Får se nu !


- mammaaa, sätter du på kaffet? bara för att njuta inte för koffeinet.

Lista: just nu



För ett år sedan: Jag gick på 9an, osäker och förvirrad över vilken skola jag skulle börja i.. festande varje veckoslut med härliga personer och härliga tider. Det var då man inte hade tid för att må dåligt, inte tid för att stressa eller oroa sig över något.

För en månad sedan: Var en tid som spenderades rätt mycket i Sverige, faktiskt.

För en vecka sedan: Var jag på reklamplåtning!

För ett dygn sedan: Lagade jag en misslyckad tortilla som jag brände i ugnen.. jag skulle testa om det var godare i ugnen än mikro. Något jag inte gör om! Isåfall med klockan tickande brevid mig.

För en timme sedan: Var jag på kvinnodags shopping dag med fina tjejer!

För fem minuter sedan: Ropade jag att hunden skulle sluta skälla. Drar mig på nerverna ibland.. nej skoja, älskar dig<3

Nu: Bloggar, la in ny lookbook-bild, bara sitter vid datorn och chillar. Benen trötta från en dag på stan.

tack nadin.

Nadin visade mig denna video. Plötsligt såg jag den överallt, snälla titta på den. 30 minuter är ingenting, snälla vi kan göra en förändring. Hjälp dem.
klicka här om ni inte ser videon.
Sänd den vidare till alla ni känner, kom igen!!

underbar dag

solsken, pratat med johanna, tränat, jobbat, bara helt enkelt positiv dag!!
tänk hur många har det såå mycket värre än vi.. oh gud vi måste hjälpa nu. göra ändring. make a difference, stop war and start making pace ffs!

kloka ord


ny fråga

Svar; aww tack för din gulliga kommentar. ^_^
Jag har faktiskt inte ofta finnar, jag har typ en gång i livet haft en "riktig" finne, som var riktigt röd och som gjorde ont och jag ville bara spräcka den. Men så har jag haft små röda prickar som går över dagen efter.. vet inte riktigt hurdan min hud är men jag tror man får otroligt mycket finnar om man har fet hud, jag har nämligen otroligt torr och rengör dessutom inte rätt bra. Något jag inte rekommenderar! :P

interjuv + möte


workare

Hinner bara arbeta i någon enstaka timme idag, sen blir det av till åbo!
Hoppas ni får en bra dag, kram!

tråkig lista

Nu ska jag göra en sådan tråkig lista som jag hatar att läsa på andras bloggar. bara för att ha det gjort. kommentera om du orkat läsa, jag lyfter hatten för dem!


UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering/ar 
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[ ] Jag har fräknar. skulle dock vilja ha !!

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar. 
[x] Jag jobbar 
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.(tuscher från lågstadiet)
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[?] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit
förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[X] Jag kan inte svälja piller. 
[?] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. 
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka. Bra och bra hehe…
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[ ] Jag vet hur man skjuter. 
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. dummaste frågan jag hört :D vem skulle ljuga och kryssa i fel?


.


jag i framtiden

förfärligt ohärlig dag. känner mig som en seg snigel.

wild young free

vilt veckoslut, ja. Eller så inte, nåt där emellan tror jag. Nåmen det spenderades mycket i hemstaden faktiskt, har varit hos linnea på fest, gruvan, halft-in i nya pkp, laura, träffat gamla vänner, axo och såna ställen här i gamla malmen.
Tumblr_l00l65nfwu1qaohr7o1_500_large
Sen vaknade man ubertrött, ont i huvudet och mådde som man var värd såklart alltid på söndag och kikade in i kylskåpet vrålhungrig, ingen mat !! JAG hamnade gå till butiken och köpa morgonmål til hela familjen och hundarna, ni ska tacka att ni har en sådan duktig flicka, hehe. Fast croisanterna var slut. Paris, du kanske vill överraska mig?
haha. nej inget. öh. Vad mer ska jag berätta?
riktigt fint. saknar er redan. jeps. godnatt, är förfärligt slut. Kroppen har nog inte återhämtat sig ordentligt. jaja blabla. Har iaf tagit en skön varm bastukväll här för mig själv, ofta jag känner mig såhär ensam....... var ärTumblr_lv3wsaabdx1ql69s2_large hunden? Var är min familj? Min bästa vän? Oj jag glömde, jag hade ingen. Tumblr_lk9kbei8t21qzr04eo1_500_large
Är det normalt att prata med sig själv?
Fast vi alla gör det ju. I våra tankar, dagböcker och bloggar. Tänka sig, finns det någon normal person på jorden?
Tumblr_m0ddjenims1r7prm4o1_500_large

detaljbilder veckoslutet


resan iställd

fick lite andra planer här, så som tur han jag avboka flygbiljetterna och själva resan, får satsa på annat jobb nu! Men troligen flyttas resan framåt antagligen så fort som möjligt när jag fått detta jobb avgjort :)
Tumblr_lbnf77wuda1qdzaxuo1_400_large

helsingfors


igårkväll

Nu vill ni säkert höra hur det gick, eller så inte.. men jag berättar ändå! ;)

Nivet man vaknade som en vanlig morgon... åkte bil.. sovde lite till.. drack kaffe.. morgonmål på bensinstation och blalbalbla.
NERVÖS

Sen! Avbröt vi vårt vi vårt möte med agenturen, för olika skäl men det gör inget för var ju på andra uppdrag i helsingfors!

Interjuvades och träffade några kändisar bl.a. miro från salkkarit och hamnade typ leka att jag älskade en skitsnygg kille haha! Mer kan jag inte berätta! Det värsta var att jag har inte pratat finska(intens med mamma faktiskt) på jäättelänge, så jag lät verkligen dålig och det passadeväl inte in riktigt tror jag eftersom de lärt sig skrivspråk osv :D

jaja roligt var det ! Ska se om jag får några bilder på det.. annors var det ju hemligt än så länge så. Menmen hoppas ni får ett trevligt veckoslut!

Danssar runt med denna sång

tyvärr blir det inget foto på det !! Är så himla på g att jag inte tänker sitta vid datorn mera hejdå!

IM SO HAPPY!!!

imorgon åker jag till helsingfors för hela dagen !!
Seeen ska jag ringa ******** och diskutera vidare om vårt uppdrag.
Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large

if you are joking with me.. I will kill u.. trust me.

nej nu börjar det gå för långt. kan inte tro mina ögon. öron snarare. Om detta är sant. då då blir jag tokig. på ett bra sätt. omg. ARE U FKNING KIDDING ME !?!?
Jag har 4 saker som väntar på mig!! inga ..små.. saker. Detta är dunder och brak! Nu blir det skåla med champange!
alltså!!!!
detta är srsly MIN DAG fast.. den sög ju största delen men nu. tror jag dör. av gladhet.
början av min karriär.. :)

RSS 2.0